156
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много слабо светят късите ксенонови светлини 166, не знам защо ...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеРефлекторите на 166 изгарят за ~3 години и със стандартните крушки.ТА ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО.не мислите ли?
Comment
-
Колеги не се сърдете но в момента съм адски скъсан.За това ви казах че мелко по нататък ще ги пратя във Стрелча.Както писах по предни мнения в момента лупата ми не е закачена никъде във фара даже лопа вътре ще ви направя и една снимка та да се уверите.Няма страшно и червата им ще изкарам тия фарове но ще светнат.Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
И аз така съм се заканил на моите фарове.По мои сметки до 10-ина дни трябва са са като заводски.Ето ви един саит с фарове на 166:
http://www.shop4parts.co.uk/index.cf...catalogue.list
цените са малко по реални
Comment
-
Първоначално публикувано от teodor80 Покажи съобщениеСамо че преди да излезе напълно трябва да се свали механизъма за ела.Това става като се изкара фара.Преди това трябва да се свали и маската.Смятам ви става ясно защо не съм снимал.Като изкараме колата на борислав82 от бокса 156 влизам аз 166.И тогава ще ви постна и снимки.Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 1999г. сближена с едно дърво-разпродава се!!!
Alfa Romeo 166 2,4 JTD 136к-с 2000г.
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениекакто каза КОКИ 5 стотака един фар!?!?!?На три години по хилядарка само за фаровеТА ТОВА Е ПРЕКАЛЕНО.не мислите ли?
sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеНикога няма да дам 500-600 лева за един фар. Ако ми трябва, колегата ... в раздел ,,продава'', продава чисто нови за по 160 лв, пък ако ще и наи големите ментета да са....
Comment
-
И в моргите- т.е. тия дет зимат евтино алфи и скубят се праят на тарикати. Ето пресен пример-може и банален да ставам, но откакто си купих колата търсих един халоген. В александърауто ми предлагаха за 180, в моргите за 150, колегата в ,,продава'' - чисто нов - за 75 - макар може би и не дотам качествен ако има сериозно значение..... Друг е въпросът аз с какъв се сдобих...sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеИ в моргите- т.е. тия дет зимат евтино алфи и скубят се праят на тарикати. Ето пресен пример-може и банален да ставам, но откакто си купих колата търсих един халоген. В александърауто ми предлагаха за 180, в моргите за 150, колегата в ,,продава'' - чисто нов - за 75 - макар може би и не дотам качествен ако има сериозно значение..... Друг е въпросът аз с какъв се сдобих...Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
историята беше следната:казах че един фар за 166 струва 500лв.друг каза че на 3години се сменят.а аз пуснах саит за фарове под 500лв.пак ти казвам 4е ако не е строшен фара нов няма да си купя.че и строшен да е ще мисля някакви схеми за да НЕ дам толкова пари.за мен лично са грешни ама много грешни пари.не си ли съгласен
Comment
Comment